SZS Média és Coaching

Művészeti területen, menedzselés, zene és – színház területen.
valamint válságmenedzselés, szervezet-felépítés bármely vállalati szférában.
müsorvezetőként moderátorként több nagyobb nívos rendezvényeket vezettem az évek folyamán.

Joó Géza

A médiával már az 1990-es évek elején kapcsolatba került, kezdetben interjúkat készített a Magyar Televízió és a SAT tévécsatorna számára (1991–96), majd az Amerikai Egyesült Államok üzleti csatornáin sugárzott “Welcome to Hungary” című angol nyelvű, gazdasági televíziós magazinműsor szerkesztője, később társproducere volt. 1990–94 között a Göncz Árpád köztársasági elnökhöz tartozó médiacsapat kísérő tagjaként külföldi televíziós csatornák számára készített úti beszámolókat.

A zenéhez való vonzódása egész pályafutását végigkísérte, melyhez kapcsolódva menedzserként, filmkészítőként és producerként is tevékenykedett. Amerikában töltött éveiben szerzett tapasztalatait, ottani kapcsolatait nemzetközi produkciók létrehozásában Magyarországon is tudta kamatoztatni: 2009-ben az „Operalia” elnevezésű nemzetközi operaverseny és Plácido Domingo koncertje hazai szerződésének létrehozója és párizsi sajtófőnöke. Legjelentősebb külföldi sikere Beniamino Gigli olasz tenor operaénekes életéről készített portréfilm volt (Il tenore, 1991, USA, Olaszország, MTV – rendező, producer: Joó Géza, szerkesztő: Bayer Ilona). A komolyzene mellett popzenei előadók menedzselésével, koncertszervezéssel és videoklip-készítéssel is foglalkozott. Emellett számos kulturális esemény megvalósítása, sikeres lebonyolítása az ő nevéhez is fűződik: első Magyar Világtalálkozó (Balatonlelle, 2011), amit azóta is minden év májusában rendeznek meg a Kárpát-medencei és a távoli országokban élő magyarok és meghívott vendégeik részvételével. [1]

2012-ben a Miss Hungary szépségverseny kommunikációs-igazgatója volt. Szívesen vesz részt jótékonysági programokban, többek között az Ajándékkosár című rendezvénysorozat létrehozója, mely a nyugdíjasoknak biztosított ingyenes belépést, a bevételt pedig különböző szervezetek javára ajánlották fel (Vigadó Duna Palota, 1991–94). 2012-től a Syma csarnok színpadán minden év májusában műsorra tűzött Joó talk show szerkesztője és műsorvezetője.

“több éves értékesítési, marketing, kommunikáció és felső-vezetői tapasztalattal rendelkezem, amit a pályám kezdetén a média-, művészet, majd egy váltást követően az üzleti élet különböző területén kamatoztattam.”

Vállalkozásokat, hazai és nemzetközi projekteket menedzselt.

  • Postabank Értékpapír Rt. – marketingigazgató, teljes körű marketing és PR tevékenység irányítása (1997–2000)
  • Silco Rt. kereskedelmi- és marketingigazgató, a cég külföldi és hazai kereskedelmi kapcsolatának koordinálása (2000–2001)
  • SAC Rt. vezérigazgató-helyettes-válságmenedzselésének irányítása, a vállalati szervezetet teljes átalakítása (2001-2004)
  • Frigolux Ipari és Kereskedelmi Rt. kereskedelmi-marketing vezérigazgató-helyettes, kereskedelmi és marketing munka irányítása (2004-2007), hazai és nemzetközi kiállítások szervezése (Berlin, 2007; Hoventa, Budapest, 2007)
  • Cseke Zrt. vezérigazgató (2007–2008), termékbemutatók, kiállítások szervezése (Kijev, München, Berlin, Düsseldorf, 2008)
  • Termékbemutatók szervezése és lebonyolítása mint a termék hazai kommunikációs marketing igazgatója, modellként a márka első férfi-arca – Erno Laszlo amerikai luxuskozmetikum (2009–2012)
  • A Mátyás Pince Új Ízei Kft. – ügyvezető igazgató (2009–2011)
  • Griff Consulting Kft. – ügyvezető igazgató (2014–2015)
  • SZS Kulturális Kft.- marketing igazgató (2015-)
  • Hungexim Ltd ügyvezető igazgató (2015-) tanácsadás, cégek, vállalkozások válságmenedzselése, művészeti menedzselés

Kapcsolat

SZS Kulturális Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Adószám: 13889966-2-13

Cgjsz: 13 09 176083