SZS FILM

Egy olyan kreatív csapat vagyunk, akik a televíziós műsorgyártás minden területét, folyamatát lefedik.

TV műsorok összeállítása

TV Műsorok, filmek, videók gyártása

kivitelezés

Hogyan dolgozunk?

Drávakeresztúri stúdiónkban felkészült munkatársainkkal egyeztetett konzultációt követően több megoldást is kidolgozunk Önnek.

A csapat

Munkatársaink mind a közszolgálati-, mind a kereskedelmi televíziózásban évtizedes múlttal rendelkeznek.Egy olyan kreatív csapat vagyunk, akik a televíziós műsorgyártás minden területét, folyamatát lefedik, a  koncepció megszületésétől kezdve a castingon át, a szerkesztéstől egészen az utómunkáig.

A televíziózásban több éves tapasztalattal rendelkező szerkesztők és különböző munkatársak tudása garancia a minőségre és a megbízhatóságra

Televíziós munkákat vállalunk, a témák, koncepciók, műsorötletek  kidolgozásától egészen  az utómunka utolsó fázisáig, szakmai tapasztalatunkat számos televíziós produkcióban kamatoztattuk már. Munkatársaink  szakmai tudása tapasztalt és sikeres szinte minden televíziós formátumban: magazinműsor, talk show,kvíz show,varieté műsorok és élő közvetítések, reality sorozatok,  docu soap és scripted reality formátumok és egyéb szórakoztató TV műsorok.

 

A csapat a televíziózás minden területén bizonyított: nem titkolt célunk, hogy minőségi és szórakoztató műsorokat gyártsunk, melyek mind a hazai mind a nemzetközi piacon megállják a helyüket.

Kapcsolat

SZS Kulturális Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Adószám: 13889966-2-13

Cgjsz: 13 09 176083